عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

مجیدی یک قدم تا نشستن روی نیمکت استقلال!

فرهاد مجیدی به دنبال جدایی رسمی آندره‌آ استراماچونی از استقلال در آستانه پذیرفتن هدایت این تیم قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۰۵ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 26
کد خبر: ۳۱۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ باشگاه استقلال امروز (پنجشنبه) رسماً اعلام کرد پرونده بازگشت استراماچونی به ایران مختومه شده است. این باشگاه در بخشی از اطلاعیه‌ای خود با اشاره به پایان وقت‌هایی که به سرمربی ایتالیایی داده بودند، اعلام کرد که با توجه به زمان کم برای ارسال لیست اعضای تیم به AFC و همچنین شروع نقل‌وانتقالات، در اسرع وقت درباره انتخاب سرمربی جدید تصمیم‌گیری خواهند کرد.

 

طی روزهای گذشته مذاکراتی با فرهاد مجیدی به‌عنوان گزینه اول نیمکت آبی‌پوشان انجام شده بود و او نیز دو دستیار اسپانیایی و یک ایرانی را به‌عنوان نفرات اصلی در کادر فنی خود معرفی کرد. این مذاکرات در صورتی انجام شد که مدیران باشگاه به مجیدی گفته بودند که اولویت اصلی، بازگشت استراماچونی است و اگر به نتیجه نرسیدند، او گزینه اول برای نیمکت آبی‌پوشان خواهد بود. آنها به مجیدی اعلام کرده‌اند که باید یک دستیار ایرانی دیگر که از تجربه خوبی برخوردار است، در کادر فنی او حضور داشته باشد.

 

غیر از مجیدی، گزینه‌هایی چون اسکوچیچ و پرویز مظلومی نیز مطرح بودند، اما هر کدام بنا به دلایلی حضورشان در جمع آبی‌پوشان منتفی شد. در حال حاضر اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال تشکیل جلسه داده‌اند و قرار است تصمیم نهایی خود را برای معرفی سرمربی جدید اعلام کنند. همان‌طور که توضیح داده شد، مجیدی گزینه اصلی است، مگر اینکه اعضای هیئت مدیره تصمیمی غیرمنتظره بگیرند.

 

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار